Dispositivos e acessórios
Warm cabbage dish
Preparação 5min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
carrot cut into pieces (3 cm)60 g
-
white cabbage cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
salted butter30 g
-
plain flour1 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
-
fresh dill leaves only4 sprigs
-
sea salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
335 mg
Proteína
2.7 g
Energia
451 kJ /
107 kcal
Gordura
6.5 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
7.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Polish cuisine: Dinner and sides
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cabbage rolls
1h 50min
Sauerkraut soup
50min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Ratatouille
40min
Zucchini soup
25min
Vegetable soup
35min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Warm beetroot dish
50min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Pumpkin and ginger soup
35min