Dispositivos e acessórios
Warm cabbage dish
Preparação 5min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
carrot cut into pieces (3 cm)60 g
-
white cabbage cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
salted butter30 g
-
plain flour1 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
-
fresh dill leaves only4 sprigs
-
sea salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
335 mg
Proteína
2.7 g
Energia
451 kJ /
107 kcal
Gordura
6.5 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
7.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Polish cuisine: Dinner and sides
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Garlic mushrooms
25min
Warm beetroot dish
50min
Crunchy carrot salad
10min
Sauerkraut soup
50min
Smoked salmon slice
2h 40min
Cream of mushroom soup
20min
Zucchini soup
25min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Hearty seven vegetable soup
30min