Dispositivos e acessórios
Warm cabbage dish
Preparação 5min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
carrot cut into pieces (3 cm)60 g
-
white cabbage cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
salted butter30 g
-
plain flour1 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
-
fresh dill leaves only4 sprigs
-
sea salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
335 mg
Proteína
2.7 g
Energia
451 kJ /
107 kcal
Gordura
6.5 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
7.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Polish cuisine: Dinner and sides
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Sauerkraut soup
50min
Russian beetroot salad
1h 10min
Pumpkin and ginger soup
35min
Ratatouille
40min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Zucchini soup
25min
Sautéed turkey cubes
15min
Rabbit stew
1h
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Warm beetroot dish
50min