Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ½ orange, zest only, no white pith
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g orange juice (approx. 1 orange)
- 450 g carrots (approx. 4), peeled and cut into thirds
- 250 g green apple, cut into quarters and cores removed
- 2 celery stalks (approx. 120 g), cut into halves
- 1 pinch sea salt (optional)
- 60 g walnuts, chopped (optional)
- 1 tbsp olive oil (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 609 kJ / 145 kcal
- Proteína
- 2.4 g
- Hidratos de carbono
- 9.5 g
- Gordura
- 10 g
- Gordura saturada
- 0.9 g
- Fibra
- 5 g
- Sódio
- 77 mg
Receitas alternativas
Curried carrot and ginger soup
40min
Russian beetroot salad
1h 10 min
Broccoli salad
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Chopped vegetable salad
10 Min
Spiced carrot salad
5min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15min
Spiralised vegetable soup
9h
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min
Curried cauliflower salad
40min
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Warm beetroot dish
50min