Dispositivos e acessórios
Crunchy carrot salad
Preparação 5min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
orange zest only, no white pith½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
orange juice (approx. 1 orange)30 g
-
carrots (approx. 4), peeled and cut into thirds450 g
-
green apple cut into quarters and cores removed250 g
-
celery stalks (approx. 120 g), cut into halves2
-
sea salt (optional)1 pinch
-
walnuts chopped (optional)60 g
-
olive oil (optional)1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
77 mg
Proteína
2.4 g
Energia
609 kJ /
145 kcal
Gordura
10 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
9.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Colourful quinoa salad
40min
Broccoli salad
10min
Coleslaw
10min
Beetroot salad
10min
Zucchini soup
25min
Beetroot salad
10min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Russian beetroot salad
1h 10min
Spring frittata
1h 15min
Sauerkraut salad
10min
Hearty seven vegetable soup
30min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min