Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g mixed dried mushrooms
- 250 g boiling water
- 50 g vegan hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 40 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 350 g mixed fresh mushrooms, sliced (e.g. Portobello, chestnut and shiitake)
-
50
g brandy
ou dry Marsala wine - 200 g freekeh
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
ou ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g water
- 200 g almond milk (see tip)
- 12 fresh sage leaves
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1280 kJ / 307 kcal
- Proteína
- 12 g
- Hidratos de carbono
- 21 g
- Gordura
- 19 g
- Gordura saturada
- 2 g
- Sódio
- 321 mg
Receitas alternativas
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1h
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h