Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dough
- 200 g water
- 35 g olive oil
- 2 tsp dried instant yeast, crumbled
- 150 g maize flour
- 150 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 100 g strong wholemeal bread flour
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 50 g hazelnuts, cut in pieces
- 250 g cooked beetroot, cut in pieces
- 30 g olive oil, juice only (approx. 15 g)
- ½ lemon, juice only (approx. 15 g)
- 2 garlic cloves, or to taste
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground cumin, or to taste
- 100 g kale, tough stalks removed then roughly chopped
- 100 g feta cheese, crumbled
- 200 g grated mozzarella
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3590 kJ / 858 kcal
- Proteína
- 33 g
- Hidratos de carbono
- 77 g
- Gordura
- 46 g
Receitas alternativas
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 Min
Vegetable Oat Bake
1 Std. 15 Min
Kale Meat(less) Balls
30 Min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 Std. 30 Min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1 Std. 35 Min
Vegan Burger
5h
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Beetroot Houmous
15 Min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 Std.
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 Std. 45 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.