Dispositivos e acessórios
Lupin with broad bean salad
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Salad
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
lupin flakes (see Tips)150 g
-
water1500 g
-
frozen broad beans250 g
-
asparagus cut into pieces (3 cm)1 bunch
-
chilled water
-
fresh baby spinach leaves40 g
-
watercress40 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices4
-
lemon zested and juiced½
-
avocado flesh only, cut into slices1
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Dressing
-
extra virgin olive oil30 g
-
grapeseed oil50 g
-
caster sugar1 tsp
-
mustard powder (gluten free)¼ tsp
-
white wine vinegar50 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
feta cheese broken into pieces100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
568.4 mg
Proteína
22.6 g
Energia
2175 kJ /
517.8 kcal
Gordura
33.9 g
Fibra
25.1 g
Gordura saturada
7.3 g
Hidratos de carbono
7.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cashew bread French toast
1h 40min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Spiced red wine pears
45min
Freekeh salad with pickled avocado
25h
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Mixed mushroom pâté
1h 25min
Macadamia Nut Milk
10min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Madras curry powder
15min
Chocolate fruit and nut squares
1h 10min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Pulse and pumpkin curry
30min