Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Salad
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 150 g lupin flakes (see Tips)
- 1500 g water
- 250 g frozen broad beans
- 1 bunch asparagus, cut into pieces (3 cm)
- chilled water
- 40 g fresh baby spinach leaves
- 40 g watercress
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- ½ lemon, zested and juiced
- 1 avocado flesh only, cut into slices
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Dressing
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g grapeseed oil
- 1 tsp caster sugar
- ¼ tsp mustard powder (gluten free)
- 50 g white wine vinegar
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 100 g feta cheese, broken into pieces
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2175 kJ / 517.8 kcal
- Proteína
- 22.6 g
- Hidratos de carbono
- 7.3 g
- Gordura
- 33.9 g
- Gordura saturada
- 7.3 g
- Fibra
- 25.1 g
- Sódio
- 568.4 mg
Receitas alternativas
Creamy tomato and basil soup
30 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Sago plum pudding
28 Std. 15 Min
Pineapple and Orange Glazed Ham
Nenhuma avaliação
Chocolate mousse
1 Std. 10 Min
Porcini mushroom risotto
35min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Guacamole with mango
10 min
Pawpaw smoothie
10 min
Lamb and barley soup
50min