
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Salad
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 150 g lupin flakes (see Tips)
- 1500 g water
- 250 g frozen broad beans
- 1 bunch asparagus cut into pieces (3 cm)
- chilled water
- 40 g fresh baby spinach leaves
- 40 g watercress
- 4 spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices
- ½ lemon zested and juiced
- 1 avocado flesh only, cut into slices
- salt to season
- ground black pepper to season
Dressing
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g grapeseed oil
- 1 tsp caster sugar
- ¼ tsp mustard powder (gluten free)
- 50 g white wine vinegar
- salt to taste
- ground black pepper to taste
- 100 g feta cheese broken into pieces
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 517.8 kcal / 2175 kJ
- Proteína
- 22.6 g
- Gordura
- 33.9 g
- Hidratos de carbono
- 7.3 g
- Fibra
- 25.1 g
- Gordura saturada
- 7.3 g
- Sódio
- 568.4 mg
Receitas alternativas
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25 Min
Basil pesto
10 Min
Minestrone
40 Min
Pork and porcini roulade
5 Std. 15 Min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 Std. 40 Min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 Min
Gluten free pasta
50 Min
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1 Std. 15 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Ravioli with zucchini sauce
35 Min
Sourdough pizza base
3 Std. 5 Min
Asparagus risotto
40 Min