Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Red wine reduction
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 40 g butter
- 1 - 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 110 g red wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Pearl barley risotto
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut into quarters
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g pearl barley
- 100 g verjuice
- 750 g water
- 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 6 raw baby beetroots, peeled and cut into quarters
- 12 Dutch carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1624.8 kJ / 386.9 kcal
- Proteína
- 10.7 g
- Hidratos de carbono
- 44.9 g
- Gordura
- 15.6 g
- Gordura saturada
- 8.2 g
- Fibra
- 12.3 g
- Sódio
- 678 mg
Receitas alternativas
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Tomato and lentil dahl
35min
Mexican chicken soup
30min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35 min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Fennel, freekeh and orange salad
2 Std. 25 Min
Courgette strudel
1 Std. 20 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Mediterranean capsicums
2h
Israeli couscous salad
1 Std.
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min