Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Butter cake
- 120 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra for greasing
- 80 g full cream milk
- 170 g gluten free flour mix (see Tips)
- 120 g caster sugar
- 2 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 2 eggs
- 2 tsp natural vanilla extract
Chocolate icing
- 400 g pure icing sugar
- 50 g cocoa powder (gluten free)
- 150 g full cream milk
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp jam of choice (see Tips)
- 150 g desiccated coconut
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1934.4 kJ / 460.6 kcal
- Proteína
- 4.9 g
- Hidratos de carbono
- 60.4 g
- Gordura
- 21.9 g
- Gordura saturada
- 15.7 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sódio
- 95.2 mg
Receitas alternativas
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten-free cinnamon doughnuts
25min
Gluten free waffles with maple bacon
1h
Gluten free flour mix
10min
Gluten free baking powder
5min
Gluten free tortillas
40min
Gluten free gingerbread cookies
2h 35 min
Hawaiian gluten-free pizza
2h
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1 Std. 30 Min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min