Dispositivos e acessórios
Lemon and caper aioli
Preparação 10min
Total 15min
300 g
Ingredientes
-
garlic clove1
-
lemon zest (5 x 2 cm), no white pith3 pieces
-
pickled capers drained12
-
egg yolks2
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon juice to taste1 - 2 tsp
-
grapeseed oil250 g
-
sea salt to taste1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 300 g
Sódio
324.7 mg
Proteína
5.1 g
Energia
9675.6 kJ /
2312.5 kcal
Gordura
257.5 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
26.6 g
Hidratos de carbono
4.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Caesar salad dressing
10min
Béarnaise sauce
10min
Hollandaise sauce
15min
Quince paste
4h 10min
Peppercorn sauce
20min
Satay sauce
15min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1h 55min
Coleslaw
10min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Plum and cherry paste
5h 15min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min