Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Crumble
- 70 g wholemeal plain flour
- 120 g plain flour
- 100 g light brown sugar
- 100 g unsalted butter, cold and cut into pieces, plus extra for greasing
- 1 tsp baking powder
- 50 g rolled oats
- 50 g flaked almonds
Peach and pear filling
- 1 orange, zest only, no white pith
- 30 g light brown sugar
- 600 g pears, peeled, cored and cut into quarters
- 1 tsp ground cinnamon
- 410 g canned peaches, drained (approx. 245 g after draining)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2117 kJ / 504 kcal
- Proteína
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 63.2 g
- Gordura
- 22.6 g
- Gordura saturada
- 11.3 g
- Fibra
- 8 g
- Sódio
- 62.1 mg
Receitas alternativas
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min
Buttermilk scones
35 Min
Stewed apples
25 Min
Stone fruit crumble
1h 15min
Apple sponge pudding
1 Std. 20 Min
Chocolate self-saucing pudding
50 min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Lemon delicious
1h 5min
ANZAC biscuits
40 Min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 Min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 Min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min