Versões compatíveis
Watermelon and raspberry ice cream sandwiches
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Ice cream
- 1 tsp vanilla bean paste
- 800 g watermelon flesh, cut into pieces (approx. 4 cm)
- 100 g caster sugar
- 150 g frozen raspberries
- 380 g pouring (whipping) cream
- 120 g full cream milk
Wafers
- 100 g rice malt syrup
- 50 g pure maple syrup
- 50 g puffed amaranth grain (see Tips)
- 20 g puffed millet (see Tips)
- 20 g shredded coconut
- 1 tbsp poppy seeds
- 1 tbsp sesame seeds
- 1 tsp vanilla bean paste
- oil, for greasing
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 1208 kJ / 287 kcal
- Proteína
- 2.9 g
- Hidratos de carbono
- 33.3 g
- Gordura
- 16.1 g
- Fibra
- 2.1 g
Receitas alternativas
Lemon cake
2h
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6h 50min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 Std. 30 Min
Coconut rice pudding with fresh mango
25 min
Avocado and banana popsicles
4h 5min
Chocolate mousse
1h 10 min
Almond quinoa pastry
50 min
Banana sorbet
5 Min
Banana coconut ice blocks
7h 15min
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Black forest Christmas yule log
1 Std. 30 Min
Lemon tart
2h 15 min