Mocha ice cream cake with Champagne snaps

Mocha ice cream cake with Champagne snaps

4.8 23 avaliações
Preparação 35min
Total 9h 40min
12 slices

Ingredientes

Coffee almond base
  • raw sugar
    80 g
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    400 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • egg white
    1
  • instant granulated coffee
    1 tbsp
  • salt
    1 pinch
  • slivered almonds lightly toasted
    60 g
Coffee chocolate top
  • raw sugar
    100 g
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    300 g
  • dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces
    200 g
  • egg yolk
    1
  • eggs
    2
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • brewed espresso coffee
    2 tbsp
Champagne snaps
  • butter for greasing
  • flaked almonds
    40 g
  • raw sugar
    130 g
  • champagne (see Tips)
    100 g

Nutrição por 1 slice

Energia 476.1 kcal / 1992 kJ
Proteína 6 g
Gordura 34.1 g
Hidratos de carbono 37.1 g
Fibra 2.9 g
Gordura saturada 18.2 g
Sódio 64.2 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...