
Dispositivos e acessórios
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
Preparação 35min
Total 9h 40min
12 slices
Ingredientes
Coffee almond base
-
raw sugar80 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)400 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg white1
-
instant granulated coffee1 tbsp
-
salt1 pinch
-
slivered almonds lightly toasted60 g
Coffee chocolate top
-
raw sugar100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces200 g
-
egg yolk1
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
brewed espresso coffee2 tbsp
Champagne snaps
-
butter for greasing
-
flaked almonds40 g
-
raw sugar130 g
-
champagne (see Tips)100 g
Nutrição por 1 slice
Energia
476.1 kcal /
1992 kJ
Proteína
6 g
Gordura
34.1 g
Hidratos de carbono
37.1 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
18.2 g
Sódio
64.2 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Celebration cakes
13 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia