
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dill oil
- 12 sprigs fresh dill leaves only (approx. 60 g)
- 200 g grapeseed oil
Soup
- 2 eschalots
- 1 leek white part only, cut into pieces
- 120 g cos lettuce cut into pieces
- 1 lemon zest only, no white pith
- 50 g unsalted butter
- salt to taste
- fresh ground black pepper to taste
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g frozen peas
- 60 g olive oil
Scallops
- 1 tbsp olive oil
- 24 scallops roe removed
- salt to season
- fresh ground black pepper to season
- 3 sprigs fresh dill for garnishing, finely chopped
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 312 kcal / 1310.5 kJ
- Proteína
- 10.6 g
- Gordura
- 25.7 g
- Hidratos de carbono
- 8.2 g
- Fibra
- 5.3 g
- Gordura saturada
- 6.1 g
- Sódio
- 220 mg
Receitas alternativas
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Zucchini soup
25 Min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Artichoke and bean ragout
1 Std. 30 Min
Creamed spinach
15 Min
Cucumber soup
25 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Broccoli almond soup
30 Min