Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Roasted cauliflower
- 1 large cauliflower (approx. 865 g), with leaves
- extra virgin olive oil spray
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves torn into large pieces
- 3 tbsp nuts and/or seeds of choice
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp paprika
- ½ tsp garlic powder
- 1 tsp ground cumin
Parsley sauce
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 2 pieces lemon zest, cut into 4 cm strips, no white pith
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ - 1 lemon, juice only, to taste
- sea salt, to season
Cauliflower hommus
- 1 garlic clove
- 4 ice cubes
- 50 g extra virgin olive oil
- 80 g tahini
- ½ - 1 lemon, juice only, to taste
- sea salt, to taste
- black sesame seeds, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2076 kJ / 494.3 kcal
- Proteína
- 11 g
- Hidratos de carbono
- 9.8 g
- Gordura
- 44.6 g
- Gordura saturada
- 6.1 g
- Fibra
- 9.5 g
- Sódio
- 785.6 mg
Receitas alternativas
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 30min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min
Hemp and matcha overnight oats
6h 5min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25 min.
Warm satay bowl
1h 10min