Dispositivos e acessórios
Tuna nicoise salad (gut health)
Preparação 20min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
extra virgin olive oil70 g
-
lemon juice only½
-
kefir (see Tips)40 g
-
apple cider vinegar (see Tips)20 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
water1000 g
-
kipfler potatoes peeled and cut into halves lengthways8
-
eggs4
-
fresh green beans trimmed200 - 300 g
-
tuna steaks (sashimi grade) (see Tips)400 g
-
extra virgin olive oil spray or olive oil, to brush
-
mixed leaf salad120 g
-
cherry tomatoes or 4 tomatoes, cut into quarters200 g
-
pitted Kalamata olives drained50 - 100 g
-
fresh anchovies drained8
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1917.8 mg
Proteína
42.2 g
Energia
2411.7 kJ /
574.2 kcal
Gordura
33.3 g
Fibra
6.7 g
Gordura saturada
5.9 g
Hidratos de carbono
23.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nourish your gut 2 with Louise Keats
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Scallops with pea purée
25min
Superfood salmon salad
1h 5min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Warm bulgur salad with orange dressing
40min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min