Dispositivos e acessórios
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
Preparação 20min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
couscous200 g
-
preserved lemons flesh discarded, rind rinsed and cut into small pieces (3 mm)20 g
-
hot water200 g
-
olive oil40 g
-
ground black pepper2 pinches
-
salt1 tsp
-
red onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
white sugar2 tsp
-
raw prawns peeled and deveined (see Tips)500 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
pitted green olives to taste50 - 80 g
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2085.5 mg
Proteína
39.1 g
Energia
2311.4 kJ /
550.3 kcal
Gordura
16.9 g
Fibra
8.5 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
55.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Superfood salmon salad
1h 5min
Chicken in yoghurt
30min
Prawn saganaki with feta
35min
Balti coconut fish curry
50min
Salmon kabsa
40min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min
Fish with ginger lime sauce
35min
Coconut fish curry
1h 10min