Versões compatíveis
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g buckwheat groats
- cold water, for soaking
- 300 g fennel bulb, trimmed and cut into quarters
- 200 g carrots, cut into pieces (4 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (4 cm)
- 1 green apple, cored and cut into quarters
- 2 tbsp lemon juice
- 2 spring onions/shallots, cut into pieces (4 cm)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 tsp sumac
- 2 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g slivered almonds
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 489.1 kJ / 116.5 kcal
- Proteína
- 2.4 g
- Hidratos de carbono
- 10.7 g
- Gordura
- 6.3 g
- Gordura saturada
- 0.9 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sódio
- 65.8 mg
Receitas alternativas
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Smashed pea and bean dip
30 min
Thai green broccoli and spinach soup
25 min
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Fresh fennel salad
10min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Coriander pesto
5min
Jewelled quinoa salad
1h 35 min.
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Miso coleslaw
20 min