Dispositivos e acessórios
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
fresh parsley, leaves only plus extra sprigs, to garnish1 oz
-
thick cut bacon halved5 oz
-
cremini mushrooms5 oz
-
water25 oz
-
baby red potatoes quartered24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
cod fillets (approx. 5-7 oz ea.)4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
674 mg
Proteína
36 g
Energia
1678 kJ /
401 kcal
Gordura
15 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
5 Simple Ingredients
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Avocado Tuna Boats
30 Min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 Min
Steamed Cod Over Greens
40 Min
Chicken Adobo
1 Std. 25 Min
Pineapple Pork Chops
2 Std. 40 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Halibut with Apricot Chutney
30 Min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Maple and Mustard Salmon
20 Min
Potatoes with Chorizo
1 Std. 25 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min