![Freckle cake Freckle cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D0749762-BE3C-4D6A-94E9-218E86356D0B/Derivates/B33986C9-338D-4105-98A4-FAEC5889BEA0.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cake
- coconut oil cooking spray, for greasing
- 750 g butternut pumpkin, peeled and cut into cubes (2-3 cm)
- 400 g honey
- 2 tbsp natural vanilla extract
- 1 tbsp gluten free baking powder
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 4 eggs
- 100 g extra virgin coconut oil
- 70 g coconut oil (liquid)
- 120 g coconut flour
- 80 g raw cacao powder
Chocolate 'buttercream' frosting
- 150 g coconut cream, plus extra for blending
- 400 g dairy free milk chocolate, broken into pieces
- 50 g coconut oil (liquid)
- 80 g icing sugar
- warm water, for softening
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2270.8 kJ / 540.6 kcal
- Proteína
- 7.4 g
- Hidratos de carbono
- 60.4 g
- Gordura
- 31.1 g
- Gordura saturada
- 17.2 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sódio
- 212.2 mg
Receitas alternativas
Chocolate cupcakes
1h 20 min
Basic chocolate cupcakes
40 min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Perfect party cookies (allergy free)
45min
Basic vanilla cupcakes
35 min
Gluten free chocolate brownie
45min
Easy coconut cake
1h 45 min
Pancake and fruit kebabs
1h
Robot cake
2h
Butterfly cakes
1h
Dark chocolate frosting
10 min
Basic vanilla cake
55 min