Dispositivos e acessórios
Freckle cake
Preparação 40min
Total 26h 40min
14 portions
Ingredientes
Cake
-
coconut oil cooking spray for greasing
-
butternut pumpkin peeled and cut into cubes (2-3 cm)750 g
-
honey400 g
-
natural vanilla extract2 tbsp
-
gluten free baking powder1 tbsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
eggs4
-
extra virgin coconut oil100 g
-
coconut oil (liquid)70 g
-
coconut flour120 g
-
raw cacao powder80 g
Chocolate 'buttercream' frosting
-
coconut cream plus extra for blending150 g
-
dairy free milk chocolate broken into pieces400 g
-
coconut oil (liquid)50 g
-
icing sugar80 g
-
warm water for softening
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
212.2 mg
Proteína
7.4 g
Energia
2270.8 kJ /
540.6 kcal
Gordura
31.1 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
17.2 g
Hidratos de carbono
60.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hip Hip... Hooray!
85 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Marshmallow icing
7h 40min
Tea party cake
52h 50min
Six-layer cake
5h 45min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2h
Chunky choc nut brownie
35min
Quinoa choc-chip biscuits
35min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1h 30min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Perfect party cookies (allergy free)
45min
Vanilla honey cupcakes
1h 20min
Pinwheel biscuits
26h 40min
Gravity cake
2h