Freckle cake

Freckle cake

4.2 17 avaliações
Preparação 40min
Total 26h 40min
14 portions

Ingredientes

Cake
  • coconut oil cooking spray for greasing
  • butternut pumpkin peeled and cut into cubes (2-3 cm)
    750 g
  • honey
    400 g
  • natural vanilla extract
    2 tbsp
  • gluten free baking powder
    1 tbsp
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
  • eggs
    4
  • extra virgin coconut oil
    100 g
  • coconut oil (liquid)
    70 g
  • coconut flour
    120 g
  • raw cacao powder
    80 g
Chocolate 'buttercream' frosting
  • coconut cream plus extra for blending
    150 g
  • dairy free milk chocolate broken into pieces
    400 g
  • coconut oil (liquid)
    50 g
  • icing sugar
    80 g
  • warm water for softening

Nutrição por 1 portion

Energia 540.6 kcal / 2270.8 kJ
Proteína 7.4 g
Gordura 31.1 g
Hidratos de carbono 60.4 g
Fibra 4.1 g
Gordura saturada 17.2 g
Sódio 212.2 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...