Versões compatíveis
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Jelly
- unsalted butter, for greasing
- 4 gold strength gelatine leaves
- 220 g water, plus extra chilled water for soaking gelatine
- 300 g caster sugar
- ½ lemon, juice only
- 1 pinch salt
- 1 tsp rose water
- 4 drops natural red food colouring (optional)
Cake
- 130 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing
- 1 whole nutmeg
- 80 g pistachios
- 100 g dark chocolate
- 400 g raw almonds
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 180 g brown sugar
- 1 pinch salt
- 2 eggs
- 250 g natural yoghurt, plus extra to serve
- 20 g icing sugar
- 20 g cornflour
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2854.9 kJ / 679.7 kcal
- Proteína
- 13 g
- Hidratos de carbono
- 60.5 g
- Gordura
- 43.9 g
- Gordura saturada
- 13.3 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sódio
- 61.5 mg
Receitas alternativas
Pavlova towers
4h 30 min
Apple tea cakes
1 Std. 10 Min
Peach and plum upside-down cake
50min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Chocolate cake with lime cream
1h 5min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Gluten free chocolate brownie
45 min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Orange and almond cake
2h 20min
Pavlova
6 Std.
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.