Dispositivos e acessórios
Hazelnut dukkah with fennel
Preparação 5min
Total 50min
25 portions
Ingredientes
-
white sesame seeds40 g
-
sunflower seeds15 g
-
almonds20 g
-
hazelnuts20 g
-
coriander seeds½ tsp
-
fennel seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
nori sheets torn into pieces2 sheets
-
garlic powder (optional)½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
46 mg
Proteína
0.9 g
Energia
105.3 kJ /
25.1 kcal
Gordura
2.2 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
0.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mayonnaise
5min
Chunky basil pesto dip
10min
Dukkah
25min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Orange and mango chia pudding
3h 15min
Hommus
15min
Basil pesto
10min
Hommus dip
5min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Buttermilk balsamic sorbet
12h 30min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min