Dispositivos e acessórios
Hazelnut dukkah with fennel
Preparação 5min
Total 50min
25 portions
Ingredientes
-
white sesame seeds40 g
-
sunflower seeds15 g
-
almonds20 g
-
hazelnuts20 g
-
coriander seeds½ tsp
-
fennel seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
nori sheets torn into pieces2 sheets
-
garlic powder (optional)½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
46 mg
Proteína
0.9 g
Energia
105.3 kJ /
25.1 kcal
Gordura
2.2 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
0.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Savoury herb baked ricotta
2 godz. 40 min
Panforte
1 godz. 30 min
Hommus
15 min
Basil pesto
10 min
Fresh turmeric and ginger paste
20 min
White bean dip with chimichurri
15 min
Falafel crackers
40 min
Almond thins
25 min
Seeded tahini crackers
1 godz. 10 min
Spiced roasted mixed nuts
25 min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Quick beetroot relish
40 min