![Crispy bread with tapenade Crispy bread with tapenade](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0D7ECA93-DBA4-4BBF-8460-79FACAAD5AD9/Derivates/A916676A-69F5-4F62-ACCB-16C3C1EDD74C.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 wholemeal bread loaf, cut into slices and crusts removed
- extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
- 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 30 g pickled capers, drained
- 3 garlic cloves
- 100 g roasted pine nuts
- 60 g pitted Kalamata olives
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1992.3 kJ / 474.3 kcal
- Proteína
- 18.2 g
- Hidratos de carbono
- 41.6 g
- Gordura
- 24.5 g
- Gordura saturada
- 5.6 g
- Fibra
- 8 g
- Sódio
- 771.8 mg
Receitas alternativas
Fatayer (spinach turnovers)
1 godz. 35 min
Leek and smoked salmon dip
55min
Wholegrain mustard
120 Std.
Focaccia
2h 5min
Green onion flatbreads
55min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10min
Warm wasabi potato salad
30min
Arseeyah
50 min
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Apple and cucumber relish
10min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 min
Apple and ginger paste
6h 15min