Dispositivos e acessórios
Spicy peach and mango chutney
Preparação 15min
Total 45min
1 Total recipe
Ingredientes
-
water500 g
-
peaches500 g
-
piece fresh ginger peeled20 g
-
Sichuan peppercorns1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
star anise2
-
cinnamon quill1
-
fresh mango flesh only100 g
-
raw sugar200 g
-
ground ginger1 tsp
-
Shaoxing wine40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Total recipe
Sódio
94.8 mg
Proteína
7.21 g
Energia
4625 kJ /
1101 kcal
Gordura
1.91 g
Fibra
15.98 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
261.21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Lemon and caper aioli
15min
Red onion relish
50min
Butter
10min
Mayonnaise
5min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min
Haloumi
5h
Beer and chilli peanut clusters
1h 25min
Citrus marmalade
2h 20min
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Quick beetroot relish
40min