Versões compatíveis
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Poached pears
- 80 - 120 g raw sugar, to taste
- 250 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 cinnamon quills
- 12 whole cloves
- ¼ tsp ground nutmeg
- 750 g dry red wine (1 bottle)
- 4 Beurre Bosc pears, peeled
Mulled wine gel
- 80 g pure maple syrup
- 10 g agar agar
- ¼ sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Cheesecake
- 40 g unsalted butter, softened
- 100 g gingernut biscuits (approx. ½ packet)
- 250 g cream cheese
- 150 g pouring (whipping) cream
- 40 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean paste
- pecan nuts, chopped, to serve
- micro herbs, to decorate
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3532.4 kJ / 841.1 kcal
- Proteína
- 10.7 g
- Hidratos de carbono
- 70.5 g
- Gordura
- 49.8 g
- Gordura saturada
- 29.7 g
- Fibra
- 7.4 g
- Sódio
- 473.4 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26 Std. 35 Min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3h 35min
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 godz. 10 min
Watermelon granita
6h 15min
Béchamel sauce (TM6 )
15 Min
Brandy custard (TM6)
15 Min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15 Min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min