Dispositivos e acessórios
Fish balls with yoghurt sauce
Preparação 30min
Total 1h 50min
4 portions
Ingredientes
-
natural yoghurt250 g
-
day old bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)40 g
-
water540 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)2
-
lemon zested, no white pith, and juiced½
-
firm white fish fillets cut into pieces (2 cm) (see Tips)400 g
-
egg1
-
chilli powder2 pinches
-
salt plus extra to season1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
extra virgin olive oil for forming balls
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1055.9 mg
Proteína
26.3 g
Energia
971.5 kJ /
231.3 kcal
Gordura
9.9 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
3.5 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
500 calorie meals
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Quinoa sushi
2h 45min
Chorizo and squid stew (TM5)
5h 30min
Vegie crackers
12h 10min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1h
Steamed mushroom and egg pots
40min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Strawberry champagne cake
3h 10min
Chocolate Frangelico® gelato
28h
Autumn vegetable gratin
50min
Eggplant with burghul
55min