Dispositivos e acessórios
Fish balls with yoghurt sauce
Preparação 30min
Total 1h 50min
4 portions
Ingredientes
-
natural yoghurt250 g
-
day old bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)40 g
-
water540 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)2
-
lemon zested, no white pith, and juiced½
-
firm white fish fillets cut into pieces (2 cm) (see Tips)400 g
-
egg1
-
chilli powder2 pinches
-
salt plus extra to season1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
extra virgin olive oil for forming balls
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1055.9 mg
Proteína
26.3 g
Energia
971.5 kJ /
231.3 kcal
Gordura
9.9 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
3.5 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
500 calorie meals
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min
Slow cooked chickpeas (TM5)
26h 5min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Cauliflower "fried" rice
45min
Steamed mushroom and egg pots
40min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Seafood panzanella
1h
Lemon ice cream torte
48h 40min
Baked rice croquettes
1h 30min
Eggplant rotolo
1h 40min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45min