Dispositivos e acessórios
Honey crème caramels
Preparação 15min
Total 25h 55min
6 portions
Ingredientes
-
honey plus an extra 2 tbsp150 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
milk450 g
-
vanilla bean cut into halves lengthways, seeds scraped and reserved1
-
eggs4
-
egg yolks2
-
boiling water for baking
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
106.9 mg
Proteína
8.9 g
Energia
1272.7 kJ /
304.2 kcal
Gordura
16.7 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
31.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Nourish
80 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Crème brûlée
7h
Lemon cake
2h
Black forest pudding
1h 15min
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Black & white chocolate tartufo
13h 55min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Panna cotta
6h 15min
Chocolate salted caramel petit fours
7h 10min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Mango pudding
12h 15min
Black forest pavlova stack
5h 30min