Dispositivos e acessórios
Peanut butter and cookie ice cream
Preparação 15min
Total 13h 15min
6 portions
Ingredientes
Soaking
-
raw cashews (see Tips)200 g
-
filtered water for soaking
-
salt1 tsp
Ice cream
-
coconut sugar50 g
-
rice malt syrup150 g
-
coconut cream380 g
-
vanilla bean paste (see Tips)2 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
peanut butter of choice (see Tips)100 g
-
biscuits of choice broken into pieces (see Tips)12
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12.1 g
Energia
2290.9 kJ /
545.5 kcal
Gordura
37.4 g
Fibra
3.5 g
Hidratos de carbono
40.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cashew bread French toast
1h 40min
Seeded pastry
15min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8h 30min
Indulgent hot chocolate
25min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Rice milk
24h 15min
Coconut and cinnamon teff porridge
30min
Cranberry chocolate snack bars
1h 40min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min
Raw carrot cake
5h 30min
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Vegie crackers
12h 10min