
Dispositivos e acessórios
Pork with Spinach Lentils
Preparação 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
fresh baby spinach200 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
olive oil plus extra for frying30 g
-
red onions quartered70 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, halved70 g
-
lentils rinsed, drained (2 x 400 g)2 tins
-
water150 - 250 g
-
pork fillet trimmed, sliced 1 cm500 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra for seasoning pork½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning pork¼ tsp
Nutrição por 1 portion
Energia
370 kcal /
1547 kJ
Proteína
35.2 g
Gordura
18.9 g
Hidratos de carbono
14.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

More Midweek Meals
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda