Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g fresh baby spinach
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 30 g olive oil, plus extra for frying
- 70 g red onions, quartered
- 70 g sun-dried tomatoes in oil, drained, halved
- 2 tins lentils, rinsed, drained (2 x 400 g)
- 150 - 250 g water
- 500 g pork fillet, trimmed, sliced 1 cm
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning pork
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning pork
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1547 kJ / 370 kcal
- Proteína
- 35.2 g
- Hidratos de carbono
- 14.9 g
- Gordura
- 18.9 g
Receitas alternativas
Mexican Turkey Chilli
40 min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min
Red bean chicken and sweet potato stew
45 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Stuffed Vegetables
1h 5min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min