Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes

Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes

4.5 31 avaliações
Preparação 20min
Total 30min
4 portions

Ingredientes

Parmesan Courgettes
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    60 g
  • white bread cut in pieces
    60 g
  • medium egg
    1
  • fine sea salt
    1 tsp
  • courgettes cut in batons (5 cm x 1 cm)
    500 g
Mayonnaise
  • sunflower oil
    150 g
  • medium egg
    1
  • ground black pepper
    2 pinches
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • vinegar
    1 tsp
  • Dijon mustard
    2 tsp
Salmon Burgers
  • shallots halved
    60 g
  • fresh dill leaves
    5 g
  • fresh tarragon cut in pieces
    1 Tbsp
  • fresh salmon fillets, skinless cut in pieces
    400 g
  • frozen green peas
    80 g
  • grated lemon zest
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
Serving
  • olive oil
    2 Tbsp
  • burger buns
    4
  • cherry tomatoes halved
    160 g
  • green lettuce leaves for serving
    8

Nutrição por 1 portion

Energia 982 kcal / 4110 kJ
Proteína 40 g
Gordura 68 g
Hidratos de carbono 53 g
Fibra 4.1 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...