![Garlic and Olive Conchiglie Garlic and Olive Conchiglie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8381341c116f49a344f7e251619da675/Derivates/8c5d024536a0c1679723672d74805ec24bb98a5a.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 50 g unsalted butter, diced
- 150 g pitted green olives (e.g. Gordal, Manzanilla)
- water, for cooking pasta
- 120 g anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
- 320 g dried conchiglie pasta, dried
- fine sea salt, to taste
- ½ tsp white wine vinegar, or to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, finely grated zest only
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2372.5 kJ / 567.1 kcal
- Proteína
- 15.2 g
- Hidratos de carbono
- 74.9 g
- Gordura
- 23.4 g
- Gordura saturada
- 8.5 g
- Fibra
- 5.3 g
- Sódio
- 898.5 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Pasta alla Nerano
40 分钟
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Anchovy Breadcrumbs
5 分钟
Garlic soup
40 分钟
Tuna-stuffed Tomatoes
35min
Pasta with leek and ajvar
30min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Horror punch
20 分钟
Chunky Guacamole
10min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 分钟
Lime and Lemonade
5 分钟