Garlic and Olive Conchiglie
TM6 TM5

Garlic and Olive Conchiglie

5.0 (1 avaliação )

Ingredientes

  • 4 garlic cloves
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 50 g unsalted butter, diced
  • 150 g pitted green olives (e.g. Gordal, Manzanilla)
  • water, for cooking pasta
  • 120 g anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
  • 320 g dried conchiglie pasta, dried
  • fine sea salt, to taste
  • ½ tsp white wine vinegar, or to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 1 lemon, finely grated zest only

Nutrição
por 1 portion
Energia
2372.5 kJ / 567.1 kcal
Proteína
15.2 g
Hidratos de carbono
74.9 g
Gordura
23.4 g
Gordura saturada
8.5 g
Fibra
5.3 g
Sódio
898.5 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas