Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
TM6 TM5

Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle

3.7 (32 avaliações )

Ingredientes

  • 240 g onions, quartered
  • 15 g fresh parsley, cut in pieces, plus 3 sprigs leaves only for garnishing
  • 25 g olive oil
  • 800 g tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)
  • 1 tsp sugar
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
  • 1000 g boiling water
  • 300 g couscous
  • ¼ tsp ground cinnamon
  • 600 - 700 g fish, skinless, boneless, cut in pieces (5 cm) (e.g. hake, haddock, cod)
  • 2 Tbsp flaked almonds, toasted

Nutrição
por 1 portion
Energia
2440 kJ / 580 kcal
Proteína
40.5 g
Hidratos de carbono
63.5 g
Gordura
15.3 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas