Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans

Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans

4.6 22 avaliações
Preparação 30min
Total 1h 20min
6 portions

Ingredientes

  • olive oil
    40 g
  • pork meat pieces, sinew free boneless, cubed (6 cm x 4 cm) (e.g. shoulder)
    600 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinch
  • onions cut in wedges
    150 g
  • ripe tomatoes cut in pieces
    200 g
  • pickled jalapeño chillies to taste
    20 - 30 g
    1 - 2 fresh chilli, deseeded, sliced, to taste
  • red peppers cut in pieces (2 cm)
    120 g
  • green peppers cut in pieces (2 cm)
    120 g
  • tinned black beans drained
    250 g
  • tomato purée
    30 g
  • water
    100 g
  • chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ½
    ½ tsp chicken stock paste, homemade
  • maize tortillas
    6
  • coriander leaves
    4 Tbsp
  • sour cream
    100 g
  • avocados
    2
  • lime cut in wedges
    1

Nutrição por 1 portion

Energia 446 kcal / 1875 kJ
Proteína 29 g
Gordura 23 g
Hidratos de carbono 25 g
Fibra 8.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...