![Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0064334b-7935-4080-a473-e0d3d294954d/Derivates/a9298246-4b93-41fa-b596-c2b79066caf8.jpg)
Versões compatíveis
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g olive oil
- 600 g pork meat pieces, sinew free, boneless, cubed (6 cm x 4 cm) (e.g. shoulder)
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper
- 150 g onions, cut in wedges
- 200 g ripe tomatoes, cut in pieces
-
20 - 30
g pickled jalapeño chillies, to taste
ou 1 - 2 fresh chilli, deseeded, sliced, to taste - 120 g red peppers, cut in pieces (2 cm)
- 120 g green peppers, cut in pieces (2 cm)
- 250 g tinned black beans, drained
- 30 g tomato purée
- 100 g water
-
½
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ½ tsp chicken stock paste, homemade - 6 maize tortillas
- 4 Tbsp coriander leaves
- 100 g sour cream
- 2 avocados
- 1 lime, cut in wedges
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1875 kJ / 446 kcal
- Proteína
- 29 g
- Hidratos de carbono
- 25 g
- Gordura
- 23 g
- Fibra
- 8.2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Beef and Bean Enchiladas
40min
One-pot Moussaka
30min
Basmati Rice
35min
Chipotle Chicken Burrito with Salsa
40min
Beer-Battered Tofish, Mushy Peas,Tartare Sauce and Chips
3h
Chicken Enchiladas
1h
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chilli Con Carne
35min
Refried Beans
20min
Pulled Pork Buns
6u. 20min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9h 25min
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5 godz. 50 min