Dispositivos e acessórios
Tuatua fritters
Preparação 35min
Total 45min
8 portions
Ingredientes
-
vegetable oil plus extra for frying10 g
-
rindless bacon rashers cut into pieces3
-
red onion cut into halves½
-
fresh coriander leaves only, plus extra for garnishing15 g
-
milk60 g
-
eggs4
-
plain flour125 g
-
baking powder1 tsp
-
tuatua meat only, roughly chopped, (approx. 4 kg in shells - see Tips)400 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon juice to taste
-
salt to taste
-
wasabi mayonnaise to serve (see Tips)
-
lemon cut into wedges, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
250.3 mg
Proteína
8.1 g
Energia
626.4 kJ /
149.1 kcal
Gordura
7.3 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
12.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mark Southon
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Bengali fish cakes
1 Std. 20 Min
Cottage pie
1 Std. 30 Min
Mango cheesecake
6 Std. 35 Min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 Std.
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1 Std.
Meat pasties
Keine Bewertungen
L&P cheesecake
4 Std.
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2 Std. 20 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Lemonade scones
25 Min
Tuna mornay
45 Min