Dispositivos e acessórios
Tuatua fritters
Preparação 35min
Total 45min
8 portions
Ingredientes
-
vegetable oil plus extra for frying10 g
-
rindless bacon rashers cut into pieces3
-
red onion cut into halves½
-
fresh coriander leaves only, plus extra for garnishing15 g
-
milk60 g
-
eggs4
-
plain flour125 g
-
baking powder1 tsp
-
tuatua meat only, roughly chopped, (approx. 4 kg in shells - see Tips)400 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon juice to taste
-
salt to taste
-
wasabi mayonnaise to serve (see Tips)
-
lemon cut into wedges, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
250.3 mg
Proteína
8.1 g
Energia
626.4 kJ /
149.1 kcal
Gordura
7.3 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
12.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mark Southon
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Zucchini slice
45min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Pumpkin soup
30min
Tomato relish
2h 10min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Jalapeño poppers
35min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Cheese and bacon scones
35min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Lemonade scones
25min
ANZAC slice
1h 40min
Traditional sausage rolls
50min