
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 tsp dried thyme
- 1 ½ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- ½ oz extra virgin olive oil plus 1 tbsp to rub
- 2 racks of lamb frenched and crowned (see Tip)
- 16 oz day old bread cubed (1 in.), (see Tip)
- 32 oz water
- 28 oz butternut squash flesh cut into pieces (1 in.)
- 6 oz red onions in pieces
- 3 oz carrots in pieces
- 3 oz celery in pieces
- ¼ bunch parsley
- 2 garlic cloves
- 5 - 8 fresh sage leaves to taste
- 8 oz bacon sliced (½ in.)
- 6 oz chicken broth
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 781 kcal / 3268 kJ
- Proteína
- 50 g
- Gordura
- 45 g
- Hidratos de carbono
- 45 g
- Fibra
- 5 g
- Gordura saturada
- 15 g
- Sódio
- 1789 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
Nenhuma avaliação
Caprese Egg White Omelet
20min
Browning Pork Strips
15min
Duchess Potatoes
1h 10min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min
Irish Coffee
10min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80h 10min
Southwestern Shepherd's Pie
2h 5min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25min