![Crown Roast of Lamb Crown Roast of Lamb](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/735e042f-069b-420f-86d7-f75e1a0126c9/Derivates/9d87ed43-442b-4407-bfc0-4c0ac988deb0.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 tsp dried thyme
- 1 ½ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- ½ oz extra virgin olive oil, plus 1 tbsp to rub
- 2 racks of lamb, frenched and crowned (see Tip)
- 16 oz day old bread, cubed (1 in.), (see Tip)
- 32 oz water
- 28 oz butternut squash flesh, cut into pieces (1 in.)
- 6 oz red onions, in pieces
- 3 oz carrots, in pieces
- 3 oz celery, in pieces
- ¼ bunch parsley
- 2 garlic cloves
- 5 - 8 fresh sage leaves, to taste
- 8 oz bacon, sliced (½ in.)
- 6 oz chicken broth
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3268 kJ / 781 kcal
- Proteína
- 50 g
- Hidratos de carbono
- 45 g
- Gordura
- 45 g
- Gordura saturada
- 15 g
- Fibra
- 5 g
- Sódio
- 1789 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Tiramisu
5 godz. 20 min
Moon Pies
55 Min
Cauliflower Potato Salad
1 Std. 30 Min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 godz. 15 min
Biltmore Veal Fricassee
1 Std. 20 Min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40 Min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min
Avocado Tuna Boats
30 Min
Manhattan Clam Chowder
55 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Angel Berry Trifle
30 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 Std.