Crown Roast of Lamb
TM6 TM5

Crown Roast of Lamb

4.2 ( 6 avaliações )

Ingredientes

  • 1 tsp dried thyme
  • 1 ½ tsp salt
  • ¾ tsp ground black pepper
  • ½ oz extra virgin olive oil plus 1 tbsp to rub
  • 2 racks of lamb frenched and crowned (see Tip)
  • 16 oz day old bread cubed (1 in.), (see Tip)
  • 32 oz water
  • 28 oz butternut squash flesh cut into pieces (1 in.)
  • 6 oz red onions in pieces
  • 3 oz carrots in pieces
  • 3 oz celery in pieces
  • ¼ bunch parsley
  • 2 garlic cloves
  • 5 - 8 fresh sage leaves to taste
  • 8 oz bacon sliced (½ in.)
  • 6 oz chicken broth

Nutrição
por 1 portion
Energia
781 kcal / 3268 kJ
Proteína
50 g
Gordura
45 g
Hidratos de carbono
45 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
15 g
Sódio
1789 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas