
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dumplings
- 300 g bread rolls stale, vegan, cut in half and then into slices (1 cm) (see tip)
- 10 g fresh parsley leaves
- 70 g onions cut into halves
- 20 g rapeseed oil
- 180 g soy milk unsweetened
- 30 g soy flour full fat, as egg replacement
- 60 g water
- 2 tbsp nutritional yeast
- 1 tsp fine salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 2 pinches ground nutmeg
Soy goulash
- 250 g onions cut into quarters
- 1 - 2 garlic cloves
- 30 g rapeseed oil
- 150 g soy chunks dried, not soaked
- 500 g canned crushed tomatoes
- 550 g water
- 100 g dry red wine vegan
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade vegan (see tip)
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) vegan (see tip) - 55 g soy sauce
- 50 g tomato purée
- 1 tbsp sweet paprika powder
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 1 tsp fresh marjoram
- 1 tsp cocoa powder unsweetened
- 200 g mixed peppers (e.g. yellow and green), cut into strips (5 mm x 4 cm)
- 150 g button mushrooms sliced (5 mm) or small ones cut in half
- 10 g fresh parsley leaves chopped, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 669 kcal / 2803 kJ
- Proteína
- 39 g
- Gordura
- 24 g
- Hidratos de carbono
- 63 g
- Fibra
- 16.6 g
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