![Mediterranean pearl barley risotto Mediterranean pearl barley risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C2F46952-31CB-42AA-9714-20B03FDDA422/Derivates/B1009483-74CF-463C-8849-5F01E0DDD230.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 70 g shallots (2-3 shallots)
- 30 g olive oil
- 250 g pearl barley, medium, washed and drained
- 100 g dry white wine, vegan
- 750 g water, hot
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan - ½ tsp fine salt
- 2 pinches ground white pepper
- ¾ tsp dried thyme (opcional)
- 40 g pine nuts
- 400 g courgette, sliced (5 mm)
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, cut into strips (5 mm)
- 60 g almond butter, white
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2159 kJ / 517 kcal
- Proteína
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 52 g
- Gordura
- 23 g
- Fibra
- 8.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 Min
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Quinoa Salad
35 min
Dill Stuffed Peppers
5 Min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min
Colourful Quinoa Salad
40 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Quinoa and Lettuce Salad
30 min