Dispositivos e acessórios
Mediterranean pearl barley risotto
Preparação 15min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
shallots (2-3 shallots)70 g
-
olive oil30 g
-
pearl barley medium, washed and drained250 g
-
dry white wine vegan100 g
-
water hot750 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), veganvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 tbsp
-
fine salt½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
dried thyme (opcional)¾ tsp
-
pine nuts40 g
-
courgette sliced (5 mm)400 g
-
sun-dried tomatoes in oil, cut into strips (5 mm)50 g
-
almond butter, white60 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
16 g
Energia
2159 kJ /
517 kcal
Gordura
23 g
Fibra
8.5 g
Hidratos de carbono
52 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vibrant Vegan
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45min
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
1h
Beetroot soup (gut health)
40min
Chickpea Gratin
1h
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Lentil loaf
1h 55min
Grain salad lettuce cups
1h 55min
Eggplant with burghul
55min
Potato and vegetable purée
45min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Spring frittata
1h 15min