Dispositivos e acessórios
Mediterranean pearl barley risotto
Preparação 15min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
shallots (2-3 shallots)70 g
-
olive oil30 g
-
pearl barley medium, washed and drained250 g
-
dry white wine vegan100 g
-
water hot750 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), veganvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 tbsp
-
fine salt½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
dried thyme (opcional)¾ tsp
-
pine nuts40 g
-
courgette sliced (5 mm)400 g
-
sun-dried tomatoes in oil, cut into strips (5 mm)50 g
-
almond butter, white60 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
16 g
Energia
2159 kJ /
517 kcal
Gordura
23 g
Fibra
8.5 g
Hidratos de carbono
52 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vibrant Vegan
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Risotto with Broccoli Rabe
30 Min
Beetroot risotto
35 Min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1 Std. 5 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Mushroom quinotto
30 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Lentil and spinach soup
50 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Pumpkin Risotto with Bacon
50 Min