Paella with kidney beans
TM5 TM6

Paella with kidney beans

2.7 (3 avaliações )

Ingredientes

  • 150 g onions, cut into halves
  • 3 garlic cloves
  • 20 g olive oil
  • 350 g water
  • 1 sachet saffron powder
  • 1 pinch fine salt, plus extra to taste
  • 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
  • 350 g tomatoes, seeded and diced
  • 80 g carrots, diced
  • 100 g fresh green peas
    ou 100 g frozen green peas, defrosted
  • 120 g fresh green beans, cut into pieces
  • 75 g courgettes, diced
  • 75 g yellow courgettes, diced
  • 1 tsp herbes de Provence, dried
  • 200 g long-grain rice
  • 100 g canned kidney beans, rinsed under cold water
  • ½ lemon, juice only
  • 60 g Kalamata olives, pitted
    ou 60 g black olives, pitted
  • 60 g olives, pitted, provençale style
  • 1 tbsp fresh parsley leaves, finely chopped

Nutrição
por 1 portion
Energia
1649 kJ / 391 kcal
Proteína
11 g
Hidratos de carbono
55 g
Gordura
14 g
Fibra
11 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas