Paella with kidney beans

Paella with kidney beans

2.7 3 avaliações
Preparação 20min
Total 55min
4 portions

Ingredientes

  • onions cut into halves
    150 g
  • garlic cloves
    3
  • olive oil
    20 g
  • water
    350 g
  • saffron powder
    1 sachet
  • fine salt plus extra to taste
    1 pinch
  • freshly ground black pepper plus extra to taste
    1 pinch
  • tomatoes seeded and diced
    350 g
  • carrots diced
    80 g
  • fresh green peas
    100 g
    100 g frozen green peas, defrosted
  • fresh green beans cut into pieces
    120 g
  • courgettes diced
    75 g
  • yellow courgettes diced
    75 g
  • herbes de Provence, dried
    1 tsp
  • long-grain rice
    200 g
  • canned kidney beans rinsed under cold water
    100 g
  • lemon juice only
    ½
  • Kalamata olives, pitted
    60 g
    60 g black olives, pitted
  • olives, pitted provençale style
    60 g
  • fresh parsley leaves finely chopped
    1 tbsp

Nutrição por 1 portion

Energia 391 kcal / 1649 kJ
Proteína 11 g
Gordura 14 g
Hidratos de carbono 55 g
Fibra 11 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...