Dispositivos e acessórios
Bean stew with meatballs
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
carrots cut into pieces80 g
-
leek cut into pieces90 g
-
celery cut into pieces80 g
-
butter30 g
-
potatoes diced (1.5 cm)500 g
-
water500 g
-
1 beef stock cube (for 0.5 l)beef stock paste, homemade1 tbsp
-
dried savory1 tsp
-
green beans, fresh or frozen (defrosted)500 g
-
sausage meat ready seasoned (see tip)250 g
-
canned butter beans drained (weight after draining)250 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
fresh parsley chopped2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
22 g
Energia
1811 kJ /
432 kcal
Gordura
22 g
Fibra
13.4 g
Hidratos de carbono
36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Quick Easy Dinners
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Chicken and warm potato salad
55min
Tomato and Feta Pasta
50min
Tuna stew with potatoes
40min
White Fish Salad
35min
Pasta salad with salmon and vegetables
45min
Courgette and cod lasagne
1h
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Vegetable tortilla with chorizo
50min
Red bean chicken and sweet potato stew
45min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15min
Hazelnut Snow Clouds
40min