Dispositivos e acessórios
Stuffed Vegetables
Preparação 15min
Total 1h 5min
4 portions
Ingredientes
-
courgettes (approx. 400 g), halved lengthways2
-
aubergines (approx. 500 g), halved lengthways2
-
white onions (approx. 240 g), halved2
-
water500 g
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp and extra for greasing10 g
-
breadcrumbs100 g
-
milk20 g
-
fresh basil leaves10
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6.1 g
Energia
567 kJ /
136 kcal
Gordura
5.2 g
Hidratos de carbono
16.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Under 400 Calories
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Stuffed vegetables
1h 5min
Lentil Moussaka
2h 20min
Veracruz Fish
30min
Chickpea Gratin
1h
Asparagus and Pea Pasta
20min
Vegetable and Almond Soup
45min
Chickpea Soup with Spinach
40min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55min