Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 250 g Polish sausage, cut into slices
- 40 g extra virgin olive oil
- 150 g onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 tsp sea salt
- 300 g zucchini, cut into pieces (3 cm)
- 300 g red capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
- 300 g green capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g tomato passata (see Tips)
- crusty bread of choice, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1720.9 kJ / 411.3 kcal
- Proteína
- 13.8 g
- Hidratos de carbono
- 27.4 g
- Gordura
- 28.7 g
- Gordura saturada
- 8.1 g
- Fibra
- 6.7 g
- Sódio
- 1066.2 mg
Receitas alternativas
Leek, chilli and chorizo sauce
40 Min
Chicken Pizzaiola
50min
Broccoli and ham pasta bake
1 Std.
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 Min
Low waste chicken lasagne
1 Std. 30 Min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1 Std. 45 Min
Baked Chicken Pizzaiola
55min
Chicken gyros with tzatziki
30 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1 Std.
"Marry me" chicken pasta
30 min