Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 250 g Polish sausage, cut into slices
- 40 g extra virgin olive oil
- 150 g onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 tsp sea salt
- 300 g zucchini, cut into pieces (3 cm)
- 300 g red capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
- 300 g green capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g tomato passata (see Tips)
- crusty bread of choice, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1720.9 kJ / 411.3 kcal
- Proteína
- 13.8 g
- Hidratos de carbono
- 27.4 g
- Gordura
- 28.7 g
- Gordura saturada
- 8.1 g
- Fibra
- 6.7 g
- Sódio
- 1066.2 mg
Receitas alternativas
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Chicken gyros with tzatziki
30min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1 Std.
Chicken in chipotle sauce
40min
Lamb sausage ragu
30min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
55 min
Easy lamb hotpot
2h
Swedish meatballs and mash
50min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Beef stew with gnocchi
3h 15min