Dispositivos e acessórios
Moroccan sweet pastry (Briouats)
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
blanched almond150 g
-
sugar60 g
-
egg1
-
orange blossom water (see tip)15 g
-
filo pastry2 sheets
-
unsalted butter melted50 g
-
honey40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12 g
Energia
2050 kJ /
490 kcal
Gordura
33 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
37 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Explore Morocco
10 Receitas
Suíça
Suíça
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Mexican chicken soup
30min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Pide with Lamb, Cinnamon, Pine Nuts and Yoghurt
2h 15min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Bread stew with tomato and onion
Nenhuma avaliação
Coconut and pistachio delight
1h 10min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Lemon cake
2h
Seafood rice
1h 15min
Apple cake
1h
Creamy carrot and lentil soup
35min