Dispositivos e acessórios
Moroccan sweet pastry (Briouats)
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
blanched almond150 g
-
sugar60 g
-
egg1
-
orange blossom water (see tip)15 g
-
filo pastry2 sheets
-
unsalted butter melted50 g
-
honey40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12 g
Energia
2050 kJ /
490 kcal
Gordura
33 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
37 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Explore Morocco
10 Receitas
Suíça
Suíça
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Hazelnut banana bread
1 Std. 15 Min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 Min
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35 Min
Moroccan bundt
1 Std. 20 Min
Salmon kabsa
40 Min
Umali
1 Std. 25 Min
Soft date cake with walnuts
1 Std. 10 Min
Za'atar bread rolls
2 Std.
Salmon kabsa
35 Min
Chicken pastilla
1 Std. 10 Min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 Std. 10 Min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 Min