Dispositivos e acessórios
Salted chocolate and date caramels
Preparação 20min
Total 2h 5min
20 pieces
Ingredientes
Date caramels
-
pitted dates350 g
-
boiling water500 g
-
coconut oil30 g
-
sea salt flakes plus extra for sprinkling1 pinch
-
natural vanilla extract or scraped seeds of ½ vanilla pod1 tsp
Ganache
-
dark chocolate in pieces100 g
-
cream80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
0.8 g
Energia
322 kJ /
77 kcal
Gordura
5 g
Hidratos de carbono
7.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Salted Caramel Basque Cheesecake
13h 10min
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3h 45min
Mini Frittatas
35min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1h 50min
Pea Pesto with Ricotta
10min
Gluten-Free Bagels
1h 50min
Dark Chocolate Quinoa Bark
40min
Za'atar pesto
5min
Chewy pistachio biscuits
45min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Cashew and Banana Muffins
35min