Dispositivos e acessórios
Panna cotta
Preparação 5min
Total 6h 15min
6 portions
Ingredientes
-
cream500 g
-
milk250 g
-
sugar to taste150 - 200 g
-
½ tsp natural vanilla extractvanilla sugar, homemade1 tsp
-
gelatine leaves soaked in cold water and squeezed12 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3.3 g
Energia
1833 kJ /
438 kcal
Gordura
30.7 g
Hidratos de carbono
39.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Crème Pâtissière
15min
Panna Cotta
6h 15min
Panna cotta
6h 15min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min
Traditional crème brûlée
25h
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
French Macarons with Blueberry Jam (Metric)
1h 30min
Crème Pâtissière
15min
Mint lemonade
5min
Crème anglaise
15min