Dispositivos e acessórios
Artichokes Romana
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
artichokes4
-
lemon1
-
parsley leaves washed and dried1 bunch
-
garlic clove½ - 1
-
salt1 pinch
-
extra virgin olive oil40 g
-
dry white wine100 g
-
water300 g
-
1 level tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)½
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4.1 g
Energia
519 kJ /
124 kcal
Gordura
10.3 g
Hidratos de carbono
3.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Artichoke And Tofu Dip
5min
Cauliflower Mash
25min
Basic Farro
35min
Freekeh Risotto with Mushrooms
9h
Lentil moussaka
2h 20min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Rabbit stew (Gibelotte)
1h 35min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Salmon burgers
25min
Red Pepper and Apple Spread
35min
Courgette side dish
30min
Courgette and cod lasagne
1h