Dispositivos e acessórios
Artichokes Romana
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
artichokes4
-
lemon1
-
parsley leaves washed and dried1 bunch
-
garlic clove½ - 1
-
salt1 pinch
-
extra virgin olive oil40 g
-
dry white wine100 g
-
water300 g
-
1 level tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)½
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4.1 g
Energia
519 kJ /
124 kcal
Gordura
10.3 g
Hidratos de carbono
3.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Eggplant Stacks
1h 35min
Pisco Sour
10min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Blitva
35min
Pisco Sour
10min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Hummus
5min
Tabouleh with quinoa and tuna
40min
Mushroom Walnut Pâté
5min
Hummus
10min
Steamed and Grilled Beets
1h 20min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40min