Dispositivos e acessórios
Carrot and Parsnip Mash
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
shallot quartered1 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)16 oz
-
parsnips cut into pieces (1 in.)10 ½ oz
-
vegetable stock paste½ tsp
-
water8 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
fresh ground black pepper to taste¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
156.4 mg
Proteína
1.5 g
Energia
307.1 kJ /
73.4 kcal
Gordura
0.3 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
17.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Veggie Table
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Ratatouille
40min
Carrot and swede mash
25min
Steamed Leeks
25min
Steamed Cabbage
25min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Kedgeree
45min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Curry Chicken Coleslaw
10min
Honey Parmesan Parsnips
50min
White Bean and Feta Dip
5min
Butternut Squash and Apple Soup
30min