Dispositivos e acessórios
Carrot and Parsnip Mash
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
shallot quartered1 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)16 oz
-
parsnips cut into pieces (1 in.)10 ½ oz
-
vegetable stock paste½ tsp
-
water8 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
fresh ground black pepper to taste¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
156.4 mg
Proteína
1.5 g
Energia
307.1 kJ /
73.4 kcal
Gordura
0.3 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
17.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Veggie Table
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Carrot and Swede Mash
20min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Steamed Leeks
25min
Steamed Cabbage
25min
Steamed Carrots
25min
Cauliflower Cheese Bake
1h 25min
Honey Glazed Carrots
30min
Artichoke and Butterbean Dip
10min
Pea Soup
30min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Leek and Potato Soup
40min
Butternut Squash and Apple Soup
30min