Dispositivos e acessórios
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
Preparação 5min
Total 5min
600 g
Ingredientes
-
tomatoes cut in halves500 g
-
serrano chilli cut in halves30 g
-
garlic clove1
-
onion50 g
-
salt1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
393.1 mg
Proteína
1 g
Energia
87.3 kJ /
20.9 kcal
Gordura
0.2 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
4.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We can Work Magic out of Simple Things
37 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Mayonnaise
5min
Asian Chicken Noodle Soup
Nenhuma avaliação
Smoked Salmon Lemon Pasta
35min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20min
Chunky guacamole
10min
Guacamole
5min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Portuguese Bread (Pão de água)
2h 45min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
Beer batter fish
40min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1h
Frozen coconut Margarita
6h 5min