Dispositivos e acessórios
Spicy sea bass (samke harra)
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
1500 g gilthead bream, whole, guttedsea bass (2-4 pieces), gutted1500 g
-
olive oil1 tbsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
freshly ground pepper1 pinch
-
ground cumin1 tsp
-
dried bay leaf4
-
lemon cut into slices1
-
fresh coriander roughly chopped50 g
-
garlic cloves10
-
onions cut into quarters120 g
-
ripe tomatoes cut into halves250 g
-
water200 g
-
ground hot paprika1 level tsp
-
freshly squeezed lemon juice100 g
-
ground coriander1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24.4 g
Energia
887 kJ /
212 kcal
Gordura
5.7 g
Hidratos de carbono
5.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Moroccan Mint Tea
25min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Fish and Avocado Loaf
2h
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3h 30min
New potato and asparagus salad with dill pesto
40min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1h 15min
Turmeric Chicken
50min
Lemon chicken
50min
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1h
Sicilian Prawn Salad
40min