Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 6 garlic cloves
- 100 g extra virgin olive oil
- 900 g lamb meat for stew, boneless, cut (3 cm x 3 cm)
- 1 tsp salt
- 3 pinches pepper, ground
- ½ tbsp paprika
- 2 tbsp vinegar
- 1 sprig thyme, fresh
- ½ tsp oregano, fresh
- 1 bay leaf, dried
- 50 g white wine
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1418 kJ / 339 kcal
- Proteína
- 14.84 g
- Hidratos de carbono
- 1.17 g
- Gordura
- 30.57 g
- Fibra
- 0.1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Beef Stroganoff
1h
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Chicken with red peppers
1 Std. 5 Min
Chicken with egg and almond sauce
45min
Beef Stroganoff
45min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Chicken casserole with saffron and orange
1 Std. 35 Min
All-In-One 'Roast' Beef
1 Std. 30 Min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h