Dispositivos e acessórios
Vegetable Stock Paste
Preparação 20min
Total 50min
500 g
Ingredientes
-
Parmesan cheese (opcional) cut in pieces (2 cm)50 g
-
celery stalks cut in pieces200 g
-
carrots cut in pieces250 g
-
onions quartered100 g
-
tomatoes cut in pieces100 g
-
courgettes cut in pieces150 g
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf (opcional)1
-
fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)120 g
-
dry white wine30 g
-
olive oil1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 500 g
Proteína
28 g
Energia
2226 kJ /
533 kcal
Gordura
29 g
Fibra
18.4 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Discover Thermomix® Online
14 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Manifesto
203 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Simple Ideas
201 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
The Basic Cookbook 2018
174 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
We Can Work Magic Out Of Simple Things
35 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Your First Month Mixing
55 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Irish Soda Bread
45min
Butter
5min
Vegetable Stock Paste
45min
Vegetable Soup
35min
Five-seed bread
1h 50min
Beetroot salad
10min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Ratatouille
40min
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40min
Red Pepper Houmous
5min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1h