Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Spice paste
- 250 g boiling water
- 1 - 3 dried red chillies (Kashmiri or long red chillies)
- 2 tsp Kashmiri chilli powder
- 6 whole cloves
- 2 ½ cm cinnamon quill piece
- 4 cardamom pods (green)
- ¼ star anise
- 1 tsp black peppercorns
- 2 ½ tsp poppy seeds (white)
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp cumin seeds
- 1 ½ tsp coriander seeds
- ½ tsp fenugreek seeds
- 2 tsp garlic paste (see Tips)
- 1 tbsp ginger paste (see Tips)
- 65 g white wine vinegar
- 30 g tamarind paste (see Tips)
Pork
- 800 g boneless pork leg roast, cut into cubes (2.5 cm - see Tips)
- 50 g olive oil
- 3 brown onions (approx. 380 g), cut into quarters
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves (optional)
- 1 tsp salt, to taste
- 1 tsp dark brown sugar
- 30 g ghee (see Tips)
- 2 garlic cloves, cut into thin slices
- 15 - 20 fresh curry leaves
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 3051.8 kJ / 726.5 kcal
- Proteína
- 43.4 g
- Hidratos de carbono
- 11.4 g
- Gordura
- 55.3 g
- Gordura saturada
- 18.7 g
- Fibra
- 7.5 g
- Sódio
- 754.3 mg
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