Dispositivos e acessórios
Pork vindaloo
Preparação 15min
Total 2h 20min
4 portions
Ingredientes
Spice paste
-
boiling water250 g
-
dried red chillies (Kashmiri or long red chillies)1 - 3
-
Kashmiri chilli powder2 tsp
-
whole cloves6
-
cinnamon quill piece2 ½ cm
-
cardamom pods (green)4
-
star anise¼
-
black peppercorns1 tsp
-
poppy seeds (white)2 ½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
coriander seeds1 ½ tsp
-
fenugreek seeds½ tsp
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
white wine vinegar65 g
-
tamarind paste (see Tips)30 g
Pork
-
boneless pork leg roast cut into cubes (2.5 cm - see Tips)800 g
-
olive oil50 g
-
brown onions (approx. 380 g), cut into quarters3
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves (optional)1 - 2
-
salt to taste1 tsp
-
dark brown sugar1 tsp
-
ghee (see Tips)30 g
-
garlic cloves cut into thin slices2
-
fresh curry leaves15 - 20
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
754.3 mg
Proteína
43.4 g
Energia
3051.8 kJ /
726.5 kcal
Gordura
55.3 g
Fibra
7.5 g
Gordura saturada
18.7 g
Hidratos de carbono
11.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of India
98 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lamb saag
1h 30min
Lamb korma
4h
Madras curry powder
15min
Chicken korma
45min
Chicken tikka masala
1h 10min
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Coconut lamb curry
2h
Beef madras
1h 30min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Rogan josh
1h 35min
Bhuna gosht
1h 20min