Versões compatíveis
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sweet chilli dipping sauce
- 3 long red chillies, cut into halves and deseeded, if preferred
- 60 g water
- 60 g rice wine vinegar
- 60 g raw sugar
- 1 tsp salt
- 2 garlic cloves
Chicken balls
- 1 fresh red chilli, cut into halves and deseeded, if preferred
- 2 garlic cloves
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 20 g oyster sauce
- 1 tbsp self-raising flour
- 1 tsp salt
- 30 g Thai red curry paste (see Tip)
- 80 g coconut milk
- 500 g chicken mince
- 500 g water
- 1 cucumber, peeled into ribbons (opcional)
- 20 g alfalfa sprouts (opcional)
- 1 tsp black sesame seeds (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 939.7 kJ / 223.7 kcal
- Proteína
- 17.5 g
- Hidratos de carbono
- 14.1 g
- Gordura
- 10.7 g
- Gordura saturada
- 4.2 g
- Fibra
- 2.1 g
- Sódio
- 1150.7 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Quick massaman beef curry
40min
Thai green chicken curry
30min
Thai beef salad with noodles
1h
Prawn and chicken laksa
40min
Thai red curry paste
10min
Thai beef salad
1h 15min
Thai green curry paste
10min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Thai red chicken curry
30min
Thai red curry paste
15min
Thai chilli chicken and basil
30min
Satay sauce
15min